Cum sa alegi cea mai potrivita baterie pentru o baie de lux

Amenajarea casei nu este deloc o misiune simpla. Fiecare incapere are nevoie de mobilier si de accesorii ca sa optimizeze spatiul si sa il infrumuseteze. Baia, de exemplu, este considerata una dintre cele mai dificile zone de echipat, mai ales atunci cand veri sa obtii un interior iesit din comun, elegant, luxos.

Tocmai de aceea, pentru a amenaja o baie cu mult bun gust trebuie sa gasesti solutii in care designul iese din banal.

In prezent, exista o multime obiecte si accesorii sanitare care au depasit limita clasicului si reusesc sa redea forme bine definite, adaptabile pentru orice spatiu, dar si obiectele sanitare de o calitate foarte buna, deosebit de rezistente in timp.

Bateriile de baie, de exemplu, sunt poate cele mai folosite obiecte sanitare din baie, tocmai de aceea ele trebui sa fie si trainice, dar si estetice.

Pentru a merge la sigur atunci cand alegi bateria de baie opteaza pentru colectiile de lux, disponibile in variante diverse – de la vintage si pana la cele mai actuale aspecte estetice, in culori diferite, usor de integrat alaturi de celelalte accesorii ale baii!

Cea mai potrivita baterie pentru o baie de lux este cea care se adapteaza perfect caracteristicilor tehnice, are un design impecabil si rezista foarte bine in timp.

Pentru bai cu finisaje colorate, exista posibilitatea de a alege baterii de lavoar, de cada sau de dus in diverse nuante diferite  – negru, auriu, argintiu.

In cazul bailor cu design clasic, bateriile de lavoar sau cada cu led si jet sub forma de cascada pot fi cea mai buna alegere.

Pentru cele mai indraznete idei de echipare a baii, exista baterii cu aspect de lemn, sticla, baterii cu design abstract sau realizate in stil rustic.

Dincolo de designul care impresioneaza prin creativitate, bateriile de lavoar de foarte buna calitate promit o rezistenta mai mare in timp decat modelele obisnuite, astfel incat sa nu fii nevoit sa le inlocuiesti frecvent.

Tehnologiile integrate asigura o utilizare cu beneficii precum economia consumului de apa, dar si pastrarea unui nivel de calitate ridicat al apei pe parcursul folosirii.

Cele trei criterii care te ajuta sa gasesti bateria sanitara perfecta pentru baie sunt – calitatea, aspectul si garantia oferita de producator.

Opteaza pentru o baterie sanitara de lux care imbina excelent designul cu functionalitatea, usor de integrat in orice baie, indiferent de stilul de amenajare sau de exigentele de utilizare!